Uw favoriete auto niet in onze collectie? Laat ons de auto van uw dromen vinden!

Vele droomclassics al gevonden

Verlaten schuurtjes, Italiaanse boerderijen en andere unieke locaties struinen wij af op jacht naar uw droomauto. Classic Cars Heemskerk is gespecialiseerd in het vinden van de Classic van uw dromen. Niet alleen het juiste model kunnen wij voor u vinden, ook werken wij enkel met specialisten die uw classic restaureren naar oude glorie.

Droomauto importeren

Uw nieuwe auto voordeliger dan bij de dealer op de hoek. ‘wij helpen u deze te vinden’ Diverse auto types importeren wij voor u en verzorgen de gehele papier winkel. Natuurlijk voorzien wij de auto van een Nederlands kenteken. Auto’s uit het buitenland zijn vaak voordeliger en luxer en daarnaast degelijk en betrouwbaar. Wilt u geen risico lopen bij de aanschaf van een buitenlandse auto, of heeft u geen zin in de zoektocht en administratieve rompslomp? Classic Cars Heemskerk kan voor u op zoek gaan naar de auto van uw dromen. Wij importeren graag uw nieuwe droomauto uit het buitenland.

Help mij bij het vinden van mijn droomclassic/droomauto

Wilt u dat wij voor u op zoek gaan naar uw droomclassic/droomauto, vul dan het formulier in, dan gaan wij met deze gegevens aan de slag.

Fields marked with an * are required