Trouwen in stijl met de aller mooiste klassieke trouwauto’s

Maak indruk met een klassieke trouwauto

Maak je mooiste dag compleet, Met een klassieke trouwauto Classic Cars Heemskerk. Er is keuze uit diverse klassieke wagens uit onze actuele collectie. Deze klassieke auto’s zijn geliefd bij verzamelaars en hebben mooie lijnen en een romantische uitstraling. Uiteraard voorzien wij de auto’s met een prachtig boeket. En kunnen wij de auto’s voorzien van een chauffeur in net pak. Wij luisteren graag naar jullie wensen en nemen graag zorgen uit jullie handen.

Wilt u de mogelijke classics zelf komen bekijken? Dan bent u van harte welkom bij Classic Cars Heemskerk. Maak een afspraak door te bellen met 0251-828 050.

Ja ik wil, een classic trouwauto huren

Wilt u een fantastische indruk maken op uw bruiloft met classic? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Fields marked with an * are required