Even voorstellen…

Classic Cars Heemskerk: Een begrip op het gebied van klassieke automobiele.

Een groot assortiment van auto’s welke gemiddeld zo’n 40 jaar oud zijn, maar wel in zeer goede conditie.

Valerie en Jordy geven u deskundig advies bij de aankoop van uw “Classic Car”. In ons gezellige “Classic Cars Café” ontvangen wij u graag.
Maak een afspraak of plan een bezoek, zodat wij alle tijd kunnen nemen om u onze Classic Cars te presenteren.

Valerie

Valerie is geboren op 12 mei 1991 in Heemskerk.

Valerie is al vanaf jonge leeftijd door het autovirus besmet, op 3 jarige leeftijd rijdt ze al in een elektrische Jeep zeer behendig door de straat. Ook is ze als klein meisje al vaak met haar ouders bij Formule 1 races te vinden.

Dit uit zich later door op 13 jarige leeftijd, samen met haar zus Sophie, te starten met karten. Nog geen jaar later rijden ze samen clubwedstrijden in Honda 390 klasse. Het duurt niet lang totdat ze samen Nederlands Kampioenschap karten DD2 gaan rijden, dit gaat zeker niet onverdienstelijk.

Op 15 en 16 jarige leeftijd besluiten de dames de EU racelicentie voor op het circuit te halen. Er worden menige kilometers op diverse circuits afgelegd. Echter door eerst te willen studeren wordt dit niet in competitie verband gedaan.

Valerie werkt nu samen met Jordy bij Classic Cars Heemskerk bv, een leuk team, de één voor administratie en de ander voor de technische “know how” en samen tot uw dienst.

Jordy

Mijn naam is Jordy Hogervorst en ben geboren op 17 juni 1991. Al op zeer jonge leeftijd speelde ik alleen maar met auto’s. Het begon met de auto’s van Siku, Burago en Matchbox: bijna niet kapot te krijgen en onverwoestbaar.

Als peuter werd ik aardig verwend met de bouwdozen van Lego en kon daar uren mee spelen. Door naar de foto’s in autobladen te kijken, werd mijn interesse voor auto’s alleen maar groter. Nieuwe types, snelle wagens en historische modellen waren een genot om naar te kijken. Een prachtige plaats om wagens te spotten bleek het autocircuit in Zandvoort. Op mijn 14e ging ik als zaterdaghulp aan de slag bij een autogarage. Na enige tijd was ik daar ieder vrij uur te vinden en behoorde al gauw tot de harde kern van de garage.

Na het behalen van het brommerrijbewijs werd al snel een oldtimer brommer gekocht, en wel een Yamaha FS1. Er moest met regelmaat gesleuteld worden om de brommer rijdend te houden. Het bleek een verslavende hobby te worden en al gauw werden er diverse Honda’s aangeschaft en in ere hersteld. Deze brommers zijn heden nog steeds in mijn bezit en worden met regelmaat nog gereden. Direct na het behalen van het rijbewijs werd het toch tijd voor mijn eerste auto: een VW Kever uit 1975. Verlaagd, met roestplekken, koelkast en surfplank op het dak en wat mankementen, maar goedgekeurd en het reed. Deze auto rijdt nu in Frankrijk.

Kort daarop werd een VW Kever gekocht van Oostenrijkse afkomst en bouwjaar 1955. Momenteel ben ik bezig een VW Karmann Ghia uit 1968, aan het restaureren en hoop deze binnenkort weer rijklaar te hebben.

Ik ben dolblij dat ik van mijn hobby mijn beroep mag maken en samen met Valerie er alles aan zal doen om van Classic Cars Heemskerk een succesvol bedrijf te maken.